Lennert Achten (27 jaar)

Doorgegroeid in Logistiek Centrum Lommel

Ik ben in september 2011 bij Schippers begonnen als Orderpicker, al vrij snel kreeg ik er andere werkzaamheden bij zoals inpakken, sealen en werken op de reachtruck. Nu ben ik alweer ruim 3 jaar werkzaam bij inkomende goederen.

Tijdens het orderpicken doe je al veel productkennis op en dat wordt nu alleen maar meer. Het is in deze rol ook belangrijk dat je de producten kent zodat je de inkomende vracht kunt controleren en binnenboeken. Daarnaast los ik ook de vrachtwagens en bij wat rustigere momenten zetten we de producten ook nog zelf weg in het magazijn (anders wordt dit door collega’s gedaan). Het is dus een gevarieerde job.

Flinke efficiëntie slagen gemaakt….

Het is leuk om te zien hoe zowel de organisatie als ik serieus gegroeid zijn de afgelopen jaren. Er komen nu veel meer bestellingen en vracht binnen, daarnaast hebben we flinke efficiëntie slagen gemaakt en dat blijft een continu proces. De toekomst ziet er goed uit!

Fijne sfeer

Er heerst een fijne sfeer binnen de organisatie en onder de collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor een lolletje en een grapje. Nieuwe collega’s worden altijd vriendelijk en open ontvangen.

Binnen ons team in Lommel is het belangrijk dat je hard wil en kan werken en gemotiveerd en gedreven bent. Jezelf ontwikkelen en mee willen groeien met de organisatie hoort erbij.

Medewerker Inkomende goederen

Lennert Achten (27 jaar)

Meer vacatures

Adviseur Varkenshouderij

Een mooie uitdaging binnen een sector die volop in beweging is!

Buitendienst, Sales
Bekijk

Klantenservice medewerker Franse taal

Ben jij degene die onze Franstalige klanten een glimlach bezorgt?

Binnendienst, Klantenservice
Bekijk

Commercieel medewerker

Ben jij op zoek naar een commerciële functie waarmee je het verschil kan maken?

Binnendienst, Sales
Bekijk

Ongediertebestrijder

Bezorg jij onze klanten een erf zonder ongedierte?

Ongediertebestrijding
Bekijk