Rosa van Lieshout (27 jaar)

Eigen werk

In Maart 2019 ben ik bij MS Schippers begonnen als Accountmanager voor de divisie Rundvee. Hiervoor heb ik gestudeerd aan de Hotelschool in Brugge en daarna de Bachelor International Business and Languages in Tilburg afgerond. 

“Bedrijven blijven optimaliseren op het gebied van diergezondheid.” Als accountmanager onderhoud ik het relatiebeheer met rundveehouders in het noorden van Nederland.”. Dit gaat vaak via de telefoon, maar ik ga ook op bezoek bij de boer. Ik vind het interessant om het bedrijf van de boer te mogen bezoeken. Ook wordt de relatie tussen klant en boer hierdoor beter.

Agrarische sector

Ik vind het leuk om binnen deze sector werkzaam te zijn, omdat iedereen lekker nuchter is en zegt waar het op staat.” Er is echt een down to earth mentaliteit. 

Voordat ik begon met werken bij Schippers had ik geen ervaring met de sector. Ik heb veel geleerd door theorie te lezen. Daarnaast ben ik met de buitendienst collega’s mee geweest waar ik veel geluisterd heb en vragen kon stellen aan collega’s en aan de boeren. Verder heb ik zelf een aantal boeren bezocht.

 “Door het maar gewoon te doen, heb ik het meeste geleerd”. Ook sluiten de studies aan bij mijn werkzaamheden. Op de Hotelschool heb ik geleerd hoe ik om kan gaan met mensen en hoe ik mezelf klantvriendelijk opstel. Tijdens mijn studie International Business and Languages heb ik de zakelijke kant van het vak geleerd, zoals sales en marketing. 

Binnen de sector van Schippers zijn veel mannen werkzaam. Dit heb ik niet altijd in de gaten. Ik kan goed met mannelijke collega’s opschieten en mezelf goed staande houden tussen de mannen. Het zou wel gezellig zijn als er een vrouwelijke collega bij het team zou komen.

PigBrothers

Bij Schippers is er een personeelsvereniging opgericht, namelijk de PigBrothers. De PigBrothers organiseren personeelsfeestjes. Ik zit in de organisatie en help mee met het bedenken en regelen van evenementen. “Ik vind het leuk dat ik op een andere manier dan met mijn dagelijkse werkzaamheden iets kan bijdragen aan de organisatie”.

Toekomst

Voor nu zit Rosa nog goed op haar plek binnen de organisatie. Uiteindelijk wil ze binnen Schippers doorgroeien naar een meer internationale functie. Omdat Schippers over de hele wereld werkt, moet dat lukken!

Accountmanager

Rosa van Lieshout (27 jaar)

Meer vacatures

Adviseur Varkenshouderij

Een mooie uitdaging binnen een sector die volop in beweging is!

Buitendienst, Sales
Bekijk

Klantenservice medewerker Franse taal

Ben jij degene die onze Franstalige klanten een glimlach bezorgt?

Binnendienst, Klantenservice
Bekijk

Commercieel medewerker

Ben jij op zoek naar een commerciële functie waarmee je het verschil kan maken?

Binnendienst, Sales
Bekijk

Ongediertebestrijder

Bezorg jij onze klanten een erf zonder ongedierte?

Ongediertebestrijding
Bekijk